Instalatorii 247 asigură:

Desfundare wc
București – Ilfov

Două tipuri de probleme au dus la o cerere atât de mare pentru servicii urgente cu regim non stop. Înfundarea unor părți ale instalației sanitare și avariile cu scurgeri de apă. Probleme cu care sperăm că nu ne vom întâlni niciodată. Și totuși se întâmplă.
Din fericire, echipele noastre de instalatori au experiență îndelungată în rezolvarea unor astfel de probleme și sunt echipate corespunzător. Vin pregătite cu șarpe electric marca Rothenberger dar și cu pompe de mare presiune pentru îndepărtarea acelor blocaje inaccesibile. Scurtăm semnificativ timpul intervenției, deranjul, și, în final, prețul unei astfel de reparații.

Wc înfundat?

Ce poate fi mai enervant și obositor ca în loc să ai grijă de lucrurile importante din viața ta să trebuiască să rezolvi astfel de probleme.

Apa din cada peste tot?

În loc să faci un duș revigorant și să te duci la muncă, sau la o întâlnire, trebuie să cureți apa care nu se mai scurge corespunzător.

Țevi sau scurgeri înfundate?

Practic, apa curentă devine de neutilizat. Deja ai apă și reziduuri peste tot. Nu știi cum să procedezi pentru rezolvarea problemei.

Canalizarea nu face față?

Genul de problemă pe care dacă încerci să o rezolvi singur s-ar putea să rezulte într-o avarie și mai mare. Mult mai costisitoare.